Asian Flair
restaurant 2025


Asian Flair restaurant

V roce 2025 jsme s nadšením otevřeli první restauraci Asian Flair v srdci Slaného, abychom vám přiblížili pravou asijskou kuchyni. Přijďte si vychutnat autentické pokrmy plné exotických vůní, čerstvých surovin a dokonale vyváženého koření. Zažijte nezapomenutelnou gastronomickou cestu s Asian Flair! 

NOVĚ NA VŠECH PRODEJNÁCH <br />ZA KAŽDOU OBJEDNÁVKU NAD 150 KČ DOSTANETE 1 RAZÍTKO. PŘI DESÁTÉ NÁVŠTĚVĚ OD NÁS DOSTANETE SLEVU 150 KČ NA OBJEDNÁVKU.

Můžete přijít k nám


Add : Fügnerova 172, 274 01 Slaný 1


VIETNAMSKÁ KUCHYNĚ

Vietnamská kuchyně – svěžest, rovnováha a zdraví

Vietnamská kuchyně je oslavou čerstvosti a přirozených chutí. Každý pokrm je mistrovským spojením bylinek, koření a kvalitních surovin.

Klíčovými ingrediencemi jsou maso, mořské plody, rýže a aromatické bylinky jako koriandr, citronová tráva a chilli.

Díky vyvážené kombinaci chutí a lehké přípravě je vietnamská strava jednou z nejzdravějších na světě.

Ikonická PHO není jen polévka – je to tradice, vůně domova a zážitek, který si Češi zamilovali.

Vietnamská kuchyně je nejen lahodná, ale i přirozeně vyvážená – ideální pro moderní životní styl.

THAJSKÁ KUCHYNĚ

Thajská kuchyně je známá svou dokonalou rovnováhou mezi sladkým, kyselým, slaným a pikantním. Každé jídlo je symfonií chutí, která probudí všechny smysly.

Hlavní ingredience zahrnují rýži, bylinky, kokosové mléko a exotické koření jako galangal, citronová tráva a limetkové listy.

Chilli dodává jídlu intenzitu, ale skutečné kouzlo spočívá v jemných vrstvách chutí, které se odhalují s každým soustem.

Díky čerstvým surovinám a lehké přípravě je thajská kuchyně nejen chutná, ale i zdravá – podporuje metabolismus a posiluje imunitní systém.

V České republice si lidé oblíbili thajské kari, Pad Thai a Tom Yum. Není to jen jídlo, ale i cesta k exotickému zážitku.

JAPONSKÁ KUCHYNĚ

Japonská kuchyně je symbolem harmonie a jednoduchosti. Díky čerstvým surovinám a minimální tepelné úpravě si pokrmy zachovávají svou autentickou chuť.

Sushi, sashimi nebo ramen nejsou jen jídlem, ale zážitkem. Každé sousto odráží umění, tradici a filozofii rovnováhy.

Díky nízkému obsahu tuků a vysokému množství omega-3 prospívá japonská strava srdci, metabolismu a dlouhověkosti.

Česká republika si zamilovala sushi a další japonské speciality. Není to jen trend, ale cesta k lepšímu životnímu stylu.

KOREJSKÁ KUCHYNĚ

Korejská kuchyně – harmonie chutí a zdraví

Korejská kuchyně je známá svou rovnováhou mezi sladkým, kyselým, slaným a pikantním. Každé jídlo je symfonií chutí, kde hlavní roli hrají kimchi, sójová omáčka, sezamový olej a čerstvá zelenina.

Díky fermentovaným ingrediencím a pestré zelenině je korejská strava nejen lahodná, ale i prospěšná pro zdraví – podporuje trávení a posiluje imunitu.

Ikonická jídla jako bibimbap, bulgogi nebo samgyeopsal spojují tradici s moderním životním stylem, což dělá korejskou kuchyni stále populárnější v Česku.